Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Rólunk

1960-ban kezdtem a szakmát és 1977-ben alapítottam a cégemet. Azóta cserépkályhák és kandallók építésével, átrakásával és javításával foglalkozom. Kezdetben egymagam vezettem az üzletet mint kisiparos, később csatlakozott hozzám fiam. Jelenleg is együtt dolgozunk családi vállalkozásban, munkatársainkat mi magunk képezzük.

2012 -ben az építőiparban eltöltött évek alatt szerzett szakma tudást és tapasztalatot felhasználva építőipari tevékenységgel egészítettük ki vállalkozásunk profilját. Családi házak, csarnokok, egyébb építmények építését illetve ezek felújítását, átépítését vállajuk stabil, munkályukra igényes munkatársainkkal.

Vállaljuk szerelt és köppenyelemes kémények kivitelezését Schiedel, Leier, és szerelt rendszerekből.

Cserépkályháinkat nagyrészt saját gyártású csempéinkből építjük, de más cégek termékeivel is dolgozunk, pl. számos Zsolnay csempéből készült cserépkályhát és csempekandallót építettünk.

Kandallóink francia tűztérbetéttel készülnek, és egyedi igények szerint kapnak borítást cserépkályha csempéből, kőből és fából.

Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk.

Továbbá a kályha- és kandallóépítéshez szükséges építőanyagok (pl. samott-tégla) és egyéb kiegészítők forgalmazásával is foglalkozunk.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol kedve szerint válogathat a színek, formák és alapanyagok gazdag választékából.

Herczku Gyula
cserépkályhás mester, cégvezető
 
 
Herczku Zsolt cégvezető
cserépkályhás mester, építész technikus
felelős műszaki vezető
 
Részletekért és további információkért, kérjük, keressen fel minket. Elérhetőségeinkhez, kattintson ide.